Op woensdag 4 maart 2015 is in de Brede Buurtschool De Kameleon in Heenweg tijdens de KidsClub geknutseld door kinderen van 6 tot 10 jaar voor het goede doel Kikkeropfleurdoos.

Onder begeleiding van studenten van het ROC Mondriaan in Naaldwijk hebben de kinderen een mooie kikker gemaakt en aan het eind van de middag overgedragen aan Stichting Kikkeropfleurdoos. De knutselwerkjes zijn dankbaar in ontvangst genomen en zullen worden doorgegeven aan kinderen die kanker hebben gekregen.

2015-03-04, Match Vitis 262, Kikkeropfleurdoos Fun en Fit-ROC Mondriaan 1

De Kikkeropfleurdozen, die in het hele land verkrijgbaar zijn bij de Service Apotheek, zijn niet alleen voor volwassenen bestemd, maar ook voor kinderen die recent te horen hebben gekregen dat ze kanker hebben. De doos is dan echt een steuntje in de rug voor hen en hun ouders.

De inspirerende samenwerking tussen deze drie organisaties kwam tot stand dankzij een match op de door Vitis Welzijn georganiseerde Beursvloer Westland op 30 oktober 2015.

2015-03-04, Match Vitis 262, Kikkeropfleurdoos Fun en Fit-ROC Mondriaan 2

Wilt u meer weten over de deelnemende partijen aan deze sympathieke actie, kijkt u dan op www.rocmondriaan.nl en www.funenfitheenweg.nl.

Klik hier indien u ons bericht over deelname aan de VitisWelzijn Beursvloer Westland en de binnengehaalde matches wilt lezen.

Beursvloermatch Kikkeropfleurdoos – ROC Mondriaan – Fun en Fit – 4 maart 2015