Het muziekcafé dat Inloophuis Carma samen met Stichting Kikkeropfleurdoos zondagmiddag 4 februari vanwege Wereldkankerdag aanbood werd druk bezocht. De muzikale achtergrond waardoor de aanwezigen in een relaxte sfeer konden samen zijn, luisteren en praten, werd voortreffelijk verzorgd door Wim Hamer van vof Bahama’s. Er was door de inzet van gastvrouwen en gastheren ruimte en gelegenheid om te praten met lotgenoten over wat je raakt als je wereld op z’n kop staat doordat je zelf of een van je naasten de diagnose kanker kreeg.

Wilt u meer weten over beide goede doelen organisaties, die zich in het Westland inzetten voor kankerpatiënten, of misschien Vriend worden of doneren ga dan naar hun website via www.kikkeropfleurdoos.nl en www.inloophuiscarma.nl . Uw steun helpt anderen verder op het vaak zware traject dat moet worden doorlopen en waarbij alle hulp welkom is!

Muziekcafé op Wereldkankerdag goed bezocht – 04 februari 2018